Hoe kan ik een toneelstuk bestellen?

U zoekt op de website een toneelstuk, lespakket of afscheidsmusical uit die u wilt lezen. Onder elke samenvatting staat een link naar de zichtversie. (bij schoolmusicals staat er een link naar een lied uit de musical) De zichtversie is voor een deel samengevat. Dit moeten we helaas doen omdat er anders toneelstukken en musicals van ons worden gespeeld zonder dat de auteur er voor betaald wordt.

Als u uw keuze heeft gemaakt en een toneelstuk of afscheidsmusical wilt bestellen dan vindt u bij het toneelstuk twee links om het toneelscript te bestellen. De ene link is voor een betaling via overboeking. De andere link is voor een directe betaling via IDeal. Als u kiest voor overboeking ontvangt u van ons gelijk de factuur en kunt u de overboeking doen. Vergeet niet het door ons opgegeven betalingscode op uw bankoverboeking te vermelden. Anders kunnen we niet uw bestelling afhandelen! Als u kiest voor IDeal dan kunt u via internetbankieren direct betalen en na de betaling komt u in een scherm waarbij u het script kan downloaden. Binnen 5 minuten kunt u het dus in huis hebben!
U moet rekening houden met een levertijd van ongeveer een week vanaf de betaling als u gebruikt maakt van overboeking. Dit komt doordat de bank het geld een aantal dagen inhoudt en wij pas het toneelstuk versturen nadat betaald is. Als u sneller uw toneelstuk of schoolmusical wilt ontvangen kunt u gebruik maken van een spoedoverboeking. Geef dit wel aan ons door, dan zullen wij alles op alles zetten om het toneelstuk op tijd bij u te krijgen.

U ontvangt 1 exemplaar van het script in Acrobat als PDF bestand. Bij musicals ontvangt u het script digitaal en wordt de muziek per post verzonden naar het opgegeven adres. U kunt zelf het toneelstuk vermenigvuldigen tot het gewenste aantal. U kunt het toneelstuk of afscheidsmusical een jaar lang zo vaak uitvoeren als u wilt.

Kan ik een toneelstuk of afscheidsmusical laten schrijven?

Dat kan. Soms zoek je een toneelstuk of musical over een speciaal thema of met een speciaal aantal rollen maar kun je niks vinden. Een uitkomst is dan om een toneelstuk of musical te laten schrijven. Om een toneelstuk voor u te schrijven moeten wij de volgende dingen van u weten: het thema, de lengte van het toneelstuk, het aantal rollen en wanneer het klaar moet zijn. Als wij die gegevens hebben kunnen wij u een offerte toesturen voor het schrijven van uw toneelstuk of schoolmusical.

Over schooltoneel.net

De website Schooltoneel.net is tot stand gekomen door vele medewerkers. Leerkrachten vanuit het onderwijs en speciaal onderwijs hebben hun expertise en feedback gegeven op de toneelstukken en werkvormen. Toneelschrijvers en musical schrijvers met jaren lange ervaring in het schrijven van toneelstukken en schoolmusicals leveren toneelstukken en kindermusicals. Daarnaast zijn er leerkrachten van basisscholen die zelf toneelstukken en afscheidsmusicals geschreven hebben. Zij weten natuurlijk als geen ander wat er leeft bij de kinderen op school en bij de leerkrachten.

De website van Schooltoneel.net is een onderdeel van de Rinada Entertainment groep. De Rinada groep heeft een aantal websites die gerelateerd zijn aan toneel en theater.

Gegevens Schooltoneel.net:
KvK: 01106838
Bank: ABN AMRO 44.61.62.280
IBAN: NL25ABNA0446162280
BIC: ABNANL2A
Leeuwarden, Nederland

Linkpartners